Blog

Společně jsme lepší. Příběhy, nápady a inspirace pro tebe.
Bolest zad: Poznejte její druhy a příčiny.
Bolest zad, častý problém s akutními i chronickými formami, může být účinně léčena s přístupy jako fyzikální terapie a změny životního stylu. Ortopedické vložky Medicovi Sport 100 mohou pomoci snížit zátěž a podpořit úlevu od bolesti.
Hubnutí
Hubnutí a zlepšení zdraví vyžaduje aktivní životní styl, který může způsobit problémy s pohybovým aparátem. Ortopedické vložky Medicovi Sport 100 poskytují potřebnou podporu a tlumení, pomáhají rozložit tlak a snižují riziko bolesti či zranění. Zdravé hubnutí zahrnuje vyváženou stravu, pravidelné cvičení, dostatek spánku, hydrataci a stanovování realistických cílů.
Nedostatek hořčíku: Ignorovaný problém, který může mít vážné důsledky
Hořčík, důležitý minerál pro tělo, často trpí nedostatkem. Je klíčový pro svaly, nervy, srdce, kosti a imunitu. Nedostatek se projevuje únavou, svalovými křečemi, nespavostí a problémy se srdcem. Vyhnout se mu lze stravou bohatou na hořčík, doplňky, snížením stresu a omezením alkoholu a kofeinu. Pro aktivní lidi jsou vhodné ortopedické vložky Medicovi Sport 100.
Histaminová intolerance
Histaminová intolerance je problém, který může mít vliv na kvalitu života. Histamin je látka v těle, která může způsobit problémy, když se v něm hromadí. Symptomy mohou zahrnovat svědění, otoky, bolesti hlavy a další. Histamin se nachází v některých potravinách, jako jsou sýry a alkohol. Diagnostika zahrnuje sledování symptomů a měření hladiny enzymu DAO v těle. Léčba spočívá v omezení histaminových potravin a antihistaminik. Pohybová aktivita je důležitá, ale intenzivní cvičení může zhoršit symptomy. Sportovní vložky Medicovi Sport 100 mohou pomoci s podporou chodidel. S informacemi a podporou je možné žít s histaminovou intolerancí a užívat si zdravý život.